Mark Topper rent voor KIKA

Mark Topper

 

Hallo allemaal!

 

Ik ken Daan al sinds ik als 10-jarige jongen de schaakvereniging binnen kwam lopen en was ook nog wel regelmatig bij hem thuis toen ik nog bij mijn ouders woonde. Inmiddels woon ik niet meer in Wijchen en heb ik zelf kinderen, ik speel altijd nog bij S.V. Het Kasteel. Ik heb Daan gevraagd of ik iets over mijn plan om voor Kika hard te gaan lopen op zijn website mocht plaatsen. 

 

Op 6 november dit jaar doe ik mee voor stichting Kinderen Kankervrij aan de marathon van New York. Met deze actie hoop ik heel veel geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker bij kinderen. Ik denk dat iedereen in zijn omgeving wel mensen kent die aan kanker overleden zijn, die er op dit moment tegen vechten, of die de ziekte één of meerdere keren overwonnen hebben. Voor kinderen is het vaak extra zwaar om te vechten tegen de ziekte. Ik zie het om mee heen en het raakt me in mijn hart. Daarom wil ik me hiervoor inzetten.

 

“Zou u me hierbij willen sponsoren en/of helpen?

 

Sponsoren kan op: http://www.runforkika.nl/NewYork/PersonalPage.aspx?personId=1060. Ik wil benadrukken, dat u me met elk gewenst bedrag kunt sponsoren. Ik ben nu een tijdje bezig en ik moet zeggen, dat het me zwaarder valt dan ik dacht. Elke dag probeer ik toch mijn weblog up te daten, zodat het ook voor anderen interessant en te volgen is. En daarnaast het zoeken naar sponsoren, nog los van de extra trainingsuren. Gelukkig put ik er ook heel veel kracht uit, omdat ik diep  in mijn hart geloof dat het gaat lukken en dat we op deze manier kinderen met kanker beter kunnen helpen te overleven. Met elke donatie ben ik dan ook heel erg blij.

 

Daarnaast kunt u mij ook op andere manieren helpen:

 

Tenslotte wil ik iets zeggen over de constructie die Kika gekozen heeft. Van de € 5000,- die ik (minimaal) aan sponsorgeld moet binnenhalen om mee te mogen, gaat een deel van het geld naar de kosten die Kika heeft om de reis te betalen, om mijn verblijf in New York te betalen en om een inschrijvingsbewijs voor de marathon zelf te kunnen betalen. Nu heb ik begrepen dat Kika dat voor een gunstige prijs heeft kunnen regelen bij ATP, die organisatie die de reizen regelt. Daarnaast heb ik zelf een donatie van € 500,- gedaan aan Kika om naast de inspanningen die ik lever, ook een steentje bij te dragen.

Alvast heel erg bedankt!

 

Mark Topper

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op zondag 13 maart 2011